Wytske IJntema, Ambulant Hulpverlener

Wytske werkt al geruime tijd bij Kenter als Ambulant hulpverlener, VHT’er, intervisor en ECD ontwikkelaar. Haar huidige standplaats is Hoofddorp.

Sturen en ontwikkelen

“Ik werk in een fijn team met een goede sfeer waarin ik als professional gelijkwaardig ben aan mijn collega’s en ik als mens gezien word op de werkvloer. Er zijn korte lijnen en we hebben de mogelijkheid om samen als team te sturen en te ontwikkelen. Het multidisciplinair werken vind ik specifiek voor het werken bij Kenter. We zoeken met elkaar naar het juiste maatwerk voor elke cliënt waarbij we de expertise van iedereen in gelijke mate meenemen. Het puzzelen voor dat maatwerk blijft dan niet beperkt tot de afdeling maar gaat organisatie breed.

Ontwikkelen als werker en als mens

“Het werken met mensen vind ik het leuke van werken bij Kenter. Aansluiten bij een cliënt en dan samen op pad gaan om ervoor te zorgen dat iemand weer zelf verder kan. Ik heb de mogelijkheid om mijn werk flexibel in te richten. Dat is maar goed ook, want geen dag is hetzelfde. Ik vind het fijn om samen met collega’s te sparren over cliënten. Door mijn werk kan ik mezelf ontwikkelen als werker en als mens. Waarom iemand bij Kenter zou moeten willen werken? Omdat je binnen Kenter de kans krijgt om je te ontwikkelen, je in een dynamisch team werkt en samen kwalitatief goede hulpverlening biedt.”

Met elkaar zoeken naar het juiste maatwerk voor elke cliënt”