Onze organisatie

Kenter als vangnet voor jeugd en gezin

Bij Kenter Jeugdhulp staan de veiligheid en ontwikkeling van het kind voorop. Kenter richt zich op het bieden van gespecialiseerde opvoedhulp en psychische hulp voor jeugdigen van 0 tot 23 jaar met ontwikkelings-, gedrags- en gezinsproblemen én hun gezinnen. We bieden die hulp daar waar het nodig is en zo dicht mogelijk bij huis. Kenter biedt maatwerk en gaat voor resultaat. Of het nu om (ambulante) hulp thuis of op school gaat, om dag- of 24-uurshulp of om een combinatie hiervan is; het doel is helder. Elke jeugdige en elk gezin neemt zelfstandig en naar vermogen deel aan de samenleving.

Waar staan we voor?

Alle medewerkers van Kenter doen hun werk met een gezamenlijk doel. Wij vinden dat élke jeugdige en élk gezin het recht heeft om zelfstandig en naar vermogen deel te nemen aan de samenleving. En om dat doel te bereiken stellen we alles in het werk!

Foto van 2 meisjes aan het tekenen

Wat kunnen we doen voor cliënten?

Kenter biedt gespecialiseerde opvoed- en psychische hulp voor jeugdigen van 0 tot 23 jaar met ontwikkelings- en gedragsproblemen. Tegelijkertijd helpen we ook het gezin. Kenter biedt maatwerk zo dicht mogelijk bij huis. Of het nu om ambulante hulp thuis of op school gaat, om dag- of 24-uurshulp of een combinatie daarvan.

Onze cliënten

Iedereen met opgroei- opvoedvragen kan bij Kenter Jeugdhulp terecht. Van vragen rond baby of peuter tot lastige situaties met de ontwikkeling van kind of jongere. Soms is er specialistische psychische hulp nodig. Maar voor wie en wat de hulpvraag ook is: Kenter beschikt over de expertise om altijd de best passende hulp te bieden.

Foto van lachend gezin