Melissa Hogervorst, orthopedagoog generalist i.o

Melissa werkt binnen kenter als orthopedagoog in opleiding tot orthopedagoog generalist in het kindteam in Amstelveen.

Verbondenheid en betrokkenheid

Er heerst een fijne, veilige sfeer in ons team waarbij collega’s vanuit verschillende disciplines elkaar respecteren en ondersteunen waar nodig. We proberen regelmatig met elkaar te lunchen om bij te praten, ook over andere dingen dan werk. Daardoor ontstaat er steeds meer verbondenheid en betrokkenheid in het team.

Specifiek voor Kenter vind ik de combinatie van GGZ en ambulante opvoedhulp. Daardoor zijn de lijntjes tussen de verschillende hulpverleners kort, verloopt de samenwerking goed en kunnen we snel passende hulp bieden. Léuk aan Kenter vind ik de samenwerking met collega’s van meerdere disciplines waardoor we vanuit meerdere visies naar problemen kunnen kijken. Daarnaast vind ik het leuk dat het team in Amstelveen graag wil verbeteren en ontwikkelen. Nieuwe ideeën en initiatieven worden dus gewaardeerd.

Team in ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een multidisciplinair team met betrokken collega’s waarbij iedereen elkaar respecteert en ondersteunt? En vind je het fijn om op een plek te werken waarbij het team in ontwikkeling is en ideeën en initiatieven welkom zijn? Dan ben je bij Kenter op je plek!

Met ideeën en initiatieven ben je bij Kenter op je plek!”