Lidwien Bouwman, Basis Psycholoog

Lidwien werkt als basis psycholoog op de jongerenpolikliniek in Hoofddorp, waar ze behandelingen en diagnostiek verricht.

Kind – en Jongerenteam

“We werken met het kindteam en het jongerenteam samen met ongeveer 20 collega’s van verschillende disciplines op één locatie. De sfeer binnen het team is prima. Er is ruimte voor discussies en mensen durven elkaar aan te spreken. Deuren staan vaak open waardoor je bij elkaar naar binnen kunt lopen om vragen te stellen maar ook om een kop koffie te drinken. We staan voor elkaar klaar en er bestaat onderlinge verbondenheid. Daardoor kunnen we met elkaar bijvoorbeeld de werkdruk die soms best hoog is, goed opvangen.”

Specifiek voor Kenter

“Kenter is voortdurend in beweging vanwege de vele vernieuwingen. Dat komt niet alleen door Kenter zelf maar ook door de externe partijen. We hebben bijvoorbeeld te maken met de gemeentes waar dingen veranderen. Ik vind dat Kenter erg attent is naar zijn medewerkers, zo kregen we ten tijde van Corona een bloemetje met een hartverwarmend berichtje toegestuurd. Erg leuk!”

Leuk

“Ik vind het leuk om bij Kenter te werken. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en er zijn mogelijkheden tot doorgroeien. Ik sta achter de visie van mijn team: met GGZ en Ambulant samen de gezinnen in. Redenen genoeg om toekomstig collega’s uit te nodigen om ook bij Kenter te komen werken. Je hebt hier de mogelijkheid om gezinnen te helpen en om echt een verschil te maken. De expertise binnen het team zorgt ervoor dat je als persoon kunt groeien.”

De mogelijkheid om echt het verschil te maken”