Locaties

Kenter Jeugdhulp is actief in vier regio’s: Zuid-Kennemerland, IJmond, Haarlemmermeer en Amsterdam-Amstelland. Onderstaande locatiezoeker helpt je bij het vinden van de juiste of dichtstbijzijnde locatie.

Haarlem

Stad van Frans Hals, van Kenau Hasselaar en Ripperda. Maar ook de stad met een prachtig historisch centrum met kleine straatjes waar je uren kunt dwalen. De monumenten, ongeveer 500 horecagelegenheden en aantrekkelijke winkelstraten maken Haarlem tot een stad waarvan je zegt: dáár wil ik werken!

Kenter Jeugdhulp heeft meerdere locaties in Haarlem. Diakenhuisweg 23 in Haarlem is een moderne en toegankelijke locatie waar verschillende teams van Kenter zijn ondergebracht. De locatie ligt aan uitvalswegen tegenover de IKEA. Er zijn goede parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer is prima geregeld. Op deze locatie zijn de volgende teams werkzaam: FACT Jeugdteam, KJTC, Kind- en Jongerenteam. Maatschappelijke opvang voor jongeren Spaarnezicht aan de Kruisweg ligt middenin het bruisende centrum van Haarlem.

Diakenhuisweg 23
2033 AP Haarlem
Tel: 088 243 40 44

Kruisweg 74
2011 LG Haarlem
Tel: 088 243 40 47